Nu är vi igång

Täckning har åkt av båten, samtidigt som vi fått lite vårkänsla här i Stockholm. Vi har också börjat med inköp av reservdelar, fiskeutrustning, fixat våra försäkringar och pratat med våra leverantörer på mässan (North Sail, Sjösäkerhetskompaniet, Afflux, Pantaneus och många fler). Idag köpte vi dykutrustning:

IMG_0529

Nästa vecka skall vi byta packbox på propelleraxeln (preventivt) samt installera ytterligare bränslefilter pga risker för dålig diesel på sydliga breddgrader. Den stora installationen nästa vecka är Targabågen, som skall härbärgera solceller, vindkraftverk, antenner och inte minst dävertar till jollen.

Sedan kommer installationsarbete och vårrustning fortsätta i rask takt. Sjösättning planeras till andra hälften av april. Påmastning och intrimning av riggen kommer att ske den 3/5 med hjälp av Fredrik från Benns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s