Malmö

Vi ligger nu i Malmö sedan i Söndags kväll. Hit kom vi efter 33 timmar och 178 M direktsegling från Kalmar. Vi har haft åska med störtregn, massor med sol och väldigt blåsigt/byigt, med som max upp till 17-18 m/s i byarna.

IMG_0904

Det har blivit några extra dagar här. Vi har fått ett antal leveranser hit, som inte hann komma till Stockholm innan vi lämnade. Framför allt så har vi fått vår Lazy Jack reparerad på Birgittas Verkstad i Limhamn. På vägen ned mot Kalmar så fick vi problem med vår AIS, som vi med hjälp av Johan på Marinelektro lyckades diagnosticera till antennen. Orsaken är troligen ålder samt placering. Nu har vi ny placering, samt ny antenn som Johan skickade till Malmö. Våra Brompton cyklar har varit en fantastisk tillgång, när vi cyklat kors och tvärs i blåsten för att hämta prylar. Vi älskar dom.

Det absolut roligaste och trevligaste har dock varit att träffa släkt och vänner, inklusive att inspektera/träffa nytillskott Valter.

I morgon bär det av till Ven, där vi hälsar på Agneta i ett antal dagar.

1 tanke på “Malmö

 1. Annette

  Lite äventyr måste det bli😆
  Det där med ⛈ låter ju för en landkrabba otäckt.
  Ha en fortsatt skön segling till vackra Ven.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s