WiFi

Alla ni som följer oss, det är jättekul och vi vill verkligen hålla sidan uppdaterad med regelbundenhet. Det finns dock två faktorer som gör att det då och då blir lite uppehåll. Den ena faktorn är kanske ganska uppenbar och det är när vi seglar långa sträckor och definitivt inte har tillgång till bredband. Den andra och kanske mindre uppenbara, det är att det många gånger är svårt att hitta bra WiFi och därmed tillgång till bredband/internet.

Vi ber er därför ha tålamod med oss, det kommer uppdateringar!!!!

1 tanke på “WiFi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s