Viana do Castello

Efter att vi uppdaterat hemsidan så tar vi oss tillbaka till båten och inser att festivalen är långt ifrån över. Det trummas, dansas och spelas lite överallt, men framförallt förstår vi att det kommer att bli ett mega fyrverkeri till. Denna gång har vi första parkett, hela bron bakom har apteras med raketer, samt en mängd småpråmar som ligger precis utanför oss. Redan vid 10 på kvällen börjar det fyllas på med folk längs med floden och i synnerhet där vi ligger. Hamnkapten ser till att inga smiter in på pontonen där vi ligger. Vid midnatt drar det hela igång och är helt magnifikt, speciellt som vi ligger med båten mitt i (känns det som i alla fall).

Dagen efter får vi sopa båten ren från raketrester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s