På svaj – södra Lanzarote

Idag lämnade vi Marina Lanzarote och gick ned till den södra delen av ön. Det är riktigt skönt att vara till sjöss igen efter 24 dagar i stillhet. Det blev endast 18 M i svaga till obefintliga vindar, men fantastiskt skönt väder. När vi ankrat så hoppade besättningen från HavAnna genast i havet och simmade över till Yasmine. Dom har nästan seglat samma väg som oss och det är nästan märkligt att vi inte stött på varandra tidigare. Det blev ett par trevliga timmar tillsammans i vår sittbrun. Ultimo kommer strax därpå och ankrar upp intill. Efter varsin grillmiddag så blir det några trevliga timmar tillsammans med Conny och Carina i Yasmines sittbrun. I morgon avseglar vi till Las Palmas och räknar med att anlända på måndag förmiddag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s