Nattpass

Klockan är 02:20 måndag morgon och jag Mats har gått på mitt tre timmars pass för 20 minuter sedan. Jag vaknade till en stillsam Ulf Lundell i sittbrunnen och att Lena satte på motorn, då vi låg och ”skvalpade” i svag vind (4 knop, dvs 2 m/s) mitt i infarten till trafikseparationszon. Vi har avverkat 70 M och har cirka 30 kvar till Las Palmas. Anpassar farten för att vara där vid 8 tiden på morgonen. Vi ligger drygt 5 M efter Ultimo och cirka 3 före HavAnna. Själv lyssnar jag på en lågmäld Bruce Springsteen, förutom den förvånadsvärda mängden skitprat som äger rum på VHF ch 16. Nu lämnar jag skrivandet och ägnar mig åt att titta på stjärnor och spana efter andra båtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s