5 dygn – sjätte dagen

Igår, sen eftermiddag så bytte vi segelsättning till wing-wing med spirad genua och Code-zero, då vindarna är lätta för närvarande. Vi har seglat så hela natten och gör det fortfarande nu på fredag eftermiddag. Dom lätta vindarna har gjort, att vi inte avverkat lika mycket distans sista dygnet, som tidigare. Vi har i skrivandets stund 647 M på loggen och gör inte mer än cirka 4 knop just nu. Vädret gör att vi varje dag måste titta på prognos och ta ställning till vägval. Igår hade vi duschdag och det var enormt skönt, vi passade på eftersom vi laddade batterierna och värmde vatten med hjälp av motorn.

Snart skall vi äta nybakad äppelkaka som Caroline bakat, men först skall vi ändra kurs och segelsättning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s