20 dagen

Prognosen stämmer, det blåser nu 12-15 knop och medelfarten har ökat till 6,7 knop sista dygnet. att jämföra med 4,9 sedan starten från Las Palmas, det har varit extremt svaga vindar. I morgon tror vi att det blir ytterligare lite mer vind.

Vår förhoppning är att vi skall vara framme på tisdag, skulle vara väldigt roligt att få fira Lucia på St. Lucia.

Idag har Caroline glatt oss med stekta äpplen som mellanmål. För övrigt har vi mest vilat och läst. På tal om att vila, vi har inte skrivit så mycket om vår fjärde besättningsman, VindBjörn (vindroder), men han sköter styrningen dag efter dag i det tysta.

Vi har avverkat 2326 M och har 556 M till St. Lucia.

Allt väl ombord

1 tanke på “20 dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s