21 dagen

Blev plötsligt mycket att göra med squalls, så vi blev upptagna med segling och matlagning. Glömde helt bort tiden, därav sent inlägg. Just nu har vi 2489 M på loggen, vilket innebär att vi seglat 163 M sedan förra inlägget. Vi pendlar i fart mellan 6 – 8 knop, ibland surfar på 10, så det går fort just nu. Vi har 398 M kvar till St. Lucia, skall bli skönt och kul att komma fram.

Dagen har varit skön, med bra segling, vila och läsa. Vi har oftast Biminin uppe under dagen, väldigt skönt med skuggan.

Allt väl ombord

2 tankar på “21 dagen

 1. Leif Axelsson

  Hej på er,
  Skönt att se att allt är väl ombord. Ni tycks trivas med livet på sjön även efter 21 dagar vilket är fantastiskt kul att höra. Vi förstår att det ändå ska bli skönt att sikta land. Vi är i Lysekil o har ätit julbord med hela familjen på NH5. 8 grader varmt o fullt solsken. Ni har det nog lite varmare. Ha nu en skön seglats till St Lucia så hörs vi senare hälsar Annika o Leif

  Gilla

  Svara
 2. Inger Horowitz

  Just nu när jag kollade er possition ser jag att 120 båtar har nått målet. Jag förstår att ni ser fram emot att komma fram och få dela erfarenheten med alla de andra som gjort samma resa. Nu är det som sagt bra dagar kvar för er på denna del av resan. Ni har snart varit ute i 3 v.
  Här har vi snöblandat regn, dvs skitväder. Vi klarade av Nobelfesten igår och snart är det Lucia.
  Kram
  Inger

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s