Rodney Bay – St Lucia

Nu börjar vi landa, det tar sin tid efter drygt 23 dygn till sjöss. Första dagen går man som i dimma. Idag har vi börjat bli lite normal igen, men kontrasten är enorm, från 3 personer på litet utrymme och havet, sedan ett St Lucia som sjuder av liv. 

Det var en enorm känsla att glida in med vår kära Yasmine och höra alla gratulationer från båtarna i hamn, tutandet och inte minst våra vänner som står på bryggan och tar emot med champagne.

I kväll är det party


Till sist, nu när vi kom fram, så inser vi hur många som följt oss på vår segling. Det värmer. Att vi inte svarat på kommentarer och frågor, beror på att när vi är till sjöss, så är det envägskommunikation. Vi skickar ett mail med vårt inlägg som publiceras, men själva har vi inte tillgång till internet. Återigen, väldigt roligt med ert intresse. 

Så fort vi får tillfälle, så kommer inlägg med bilder från överseglingen

6 tankar på “Rodney Bay – St Lucia

 1. Lennart

  Stort GRATTIS till prestationen att korsa Atlanten. Nu är det bara resten kvar…. Det har varit ett stort nöje att följa er på äventyret så här långt. Hoppas att ni fortsätter att ge oss information om kommande segling.

  Gilla

  Svara
 2. anders h

  Hej
  Va skönt att ni kommit fram. Stort grattis!!!!!!!. Det var kul att följa er atlant-segling på nätet.
  Kramar Anders & Marie-Louise

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s