St Lucia och Bequia

Nu sitter vi på stranden och njuter dagen före julafton. 


Vi kom till Bequia de 21/12 efter fin segling (54 M) från Pitons på St Lucia. 


Vädret har inte varit helt bra, ganska mycket regnskurar och framförallt igår, rejält blåsigt. Bequia är en mysig ö och här i viken finns det många trevliga restaurang och barer. Vi har fått sällskap av Ultimo och Bushpoint. Vi är alla bjudna på bröllop i morgon, Per och Mona från den norska båten Numa gifter sig. Vi är alla ARC båtar och det är väldigt kul med de vänskapsband som knyts. På kvällen i morgon julafton, så är det skandinavisk jul middag på stranden med många deltagande båtar. Valet är lobster, kyckling eller svin (på norska). 

Promenad på stranden

1 tanke på “St Lucia och Bequia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s