BVI-nattsegling med fullmåne

Efter att legat still i Ance Marcel Marina i nästan två veckor, så var det väldigt skönt att släppa förtöjningarna sen eftemiddag/kväll. Vi har 90 sjömil segling framför oss, därför blir nattsegling enda alternativet om man skall komma fram på dagtid. Vi har undanvind (7 knops vind just nu och fart 5-6 knop) och fullmåne, så vi har inget att klaga på.

Vi planerar att segla runt på BVI i knappt två veckor, innan vi styr söderut igen mot Antigua, med troligt stopp på St.Kitts. Vindarna kommer att få avgöra vilket rutt det blir, så vi kommer att bestämma när det är dax att segla iväg från BVI (cirka 23/3).

Just nu njuter vi bara av att segla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s