8000 M

Idag (11/4-2017) har vi seglat 8000 M sedan vi lämnade Nynäshamn den 22/5-2016 och det har vi firat med ett gott rosevin som Anders & Marie-Lousie inhandlat och grillad kyckling.

När man passerar en milstolpe så blir det nästan automatiskt att man reflekterar över vad vi varit med om under snart ett års segling. Intrycken och upplevelserna är många, så många att det är svårt att peka ut något speciellt – upplevelser är inte jämförbara på det sättet. Skall något pekas ut, så är det avseglingen/starten från Las Palmas och ankomsten till St Lucia efter vår översegling – en känsla i kroppen som inte går att beskriva. Dessa 8000 sjömil är fantastiska och vi är så glada att vi tog oss an utmaningen.

När detta skrivs så ligger vi i Portsmouth på norra Dominica och på denna fina ö kommer vi att stanna minst en vecka.

Vi har inte haft tillgång till bra WiFi, så därför har vi inte gjort något inlägg sedan St Kitts. Efter St Kitt har vi seglat till Antigua, Guadeloupe och nu Dominica. När vi kommer till Martinique så räknar vi med ett längre inlägg, som också inkluderar våra två härliga veckor med Anders och Marie-Lousie som kära gäster.

Glada 8000 M seglar hälsningar till våra följare

Mats & Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s