Ven – ett föredrag och lite annat

Vi har nu varit hemma i Sverige en månad, tiden går fort. Första veckorna i Stockholm gick åt till att fixa med massa saker som samlats på hög hemma. Måste också sägas, att efter den första temperaturchocken vid hemkomsten så har anpassningen till det nordiska klimatet gått fort.

Sedan drygt en vecka befinner vi oss på Ven.

Vid vårt strandhugg här för drygt ett år sedan, fick vi en förfrågan från Vens Kulturhus om vi kunde hålla ett föredrag om vårt seglingsäventyr och det föredraget höll vi i tisdags. Det var väldigt roligt och om vi får säga det själva, uppskattat.

Dessutom är vi ”vakter” under denna vecka för den konstutställning som just nu pågår i Kulturhuset.

IMG_0029

Det är fantastiskt att vara på denna fina och vackra ö, vi har inte haft en lugn stund och haft mycket roligt med både gamla och nya vänner.

IMG_0033

Är man på Ven så är ett besök på Tycho Brahe Museet ett måste:

I går kväll lyssnande vi på Sigurd & Brundin, hur kul och bra som helst. Även detta arrangerades av den livaktiga och trevliga Vens Kulturhus. I bakgrunden syns Inger Klintstams härliga konst

IMG_0035

Vad gäller vår fortsatta segling, så bollar vi fortfarande tankar och idéer om nästa etapp, vilket vi får återkomma till när vi lyckats bestämma oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s